Pro 112019
 

Pokud snad nejste na Facebooku či Twitteru, zatím jste se ani k návštěvě JHConu nepřihlásili mailem a plánujete dorazit jen tak na blind, mám pro vás zprávu zvýšené důležitosti.

Poprvé od ledna 2003 se JHCon nebude konat v prostorách jindřichohradeckého gymnázila, ba dokonce ani v Jindřichově Hradci. Věc, která před lety postihla KapliCon, se nyní přihodila i tady: zbrusu nové vedení instituce zrušilo pouhé tři dny předem konání léty prověřené akce, jejíž organizování mě provázelo od devatenácti let věku, beru si to tedy velmi osobně.

Jelikož jsem od maturity z Jindřichova Hradce pryč, nemám potřebné kontakty a nepodařilo se mi tak rychle sehnat nové prostory. Nakonec ale dorazilo hned několik nabídek od původně přihlášených spektristů, z nichž jsem po přečtení reakcí zbytku vybral České Budějovice. Je to jen o okres vedle, budeme tam mít asi typově velmi podobné prostory a bude nás to stát velmi stejně.

Nový party place tedy je na adrese Jintes CB, U Výstaviště 1429, České Budějovice. Jelikož na nás Míra vsadil svoji dobrou pověst a tu má každý jen jednu, prosím letos o vynechání konzumace alkoholu na místě a celkově o zvýšenou pozornost k věcem okolo sebe. Spectristi jsou sice národ slušný, ale náhoda je blbec a nemá smysl jí pomáhat.

Příjezd je možný už po třetí hodině odpolední, hledání místa k obědům a večeři letos budeme muset pojmout jako bojovku v neznámém prostředí. Jelikož se nejedná o školu, nebudou k dispozici ani žíněnky, takže bude po delší době nezbytností karimatka. Jsem strašně rád, že to alespoň takto vyšlo, tradice bude zachována byť jinde a dorazí alespoň polovina původně přihlášených. Je dost možné, že je to před Vánoci naposledy, tak ať si to hezky užijeme. Spectru zdar!

  Jeden komentář na “JHCon 2019 in Exile”

  1. Tak to dopadlo nakonec ještě dobře. Nemusí se to rušit. Akorát to bude CBcon. Pozdravujte všechny a udělejte pár fotek.

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..