Lis 052023
 

Když se konal první JHCon, končil letopočet taky trojkou. Jen v něm nebyly dvě dvojky, ale dvě nuly. A nebylo to v prosinci, ale v lednu. A nebylo to v Českých Budějovicích, ale v Jindřichově Hradci. Nedá se ale nic dělat, změna je život a JHCon je teď v exilu. Hlavně ale, že vůbec je!

A on je, tedy přesněji řečeno bude – o prvním prosincovém víkendu, ve městě, v němž by chtěl žít každý. Ve městě, kde ve stejnou dobu už byly vloni v plném proudu vánoční trhy. Ve městě, kde mají velmi slušně zásobovaný Klub malých pivovarů. Ve městě, do kterého vás rád zvu:

JHCon 2023 in Exile

Vstupné bude fungovat na stejné bázi jako předchozích ročnících, tedy co vybereme předáme přímo panu majiteli, dovolím si proto říct, že alespoň dvě stovky na osobu by to chtělo, nicméně to samozřejmě není dogma.

Vloni jsme se sešli v celkem komorním počtu, zachovala se z toho nějaká ta fotodokumentace, doufám, že se i letos sejdeme alespoň v podobném počtu, ačkoliv samozřejmě tajně doufám spíše v počty z roku 2019, tedy plný sál. Chcete-li, můžete se přihlásit k účasti prastarým způsobem – na e-mail martin zavináč kukacovi tečka cz pošlete mail s předmětem JHCon 2023 a já si vás zařadím. Spectru zdar!

 

  Jeden komentář na “JHCon 2023 In Exile”

  1. Tak to abych konečně opravil tu +2ku co jsem odpálil na Kapliconu

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..