Srp 242023
 

Pokud si důkladně projdete obsah tohoto úctyhodného webu, zjistíte že jeho historie je plná pozvánek na KapliCon. KapliCon, který se konal po většinu své historie na dvou různých místech v Kaplici, jednou v Dexově Doupěti, jednou na chalupě v Blatě a několikrát v plzeňském Sinclair Klubu. Pokud si ten obsah projdete opravdu důkladně, zjistítě, že pozvánka na loňský ročník chybí. Dovolte mi vysvětlit proč…

Vloni jsme se dozvěděli až příliš těsně před jeho konáním, že prostory kaplického DDM, kam jsme se v roce 2017 po dlouhé pauze zase rádi vrátili, nám v roce 2022 nebudou dostupné. Na poslední chvíli jsem se proto domluvil s Mírou Talířem, že akci uděláme v jeho počítačovém muzeu. Jelikož prostory neobsazené počítači jsou tam vzácnou komoditou, byla akce pouze pro zvané. Nešlo ale o žádné spiknutí iluminátů za účelem světovlády, prostě jsem pozval lidi, kteří se KapliConu v posledních dvou-třech letech zúčastnili (a Wotnaua) a z nich asi tak šest nebo sedm mělo čas a chuť dorazit.

Letos jsme se dostali do situace ještě o něco horší než vloni, protože zamítavá odpověď z Kaplice dorazila ještě o pár dnů později. I tak ale Míra svolil, zrušil svoji cestu na německou Fujiamu a své prostory nám poskytne. A jelikož nepředpokládám, že by dorazilo dramaticky více lidí, než dorazilo minule, tak pozvánku pro letošní ročník vyvěšuji zcela veřejně.

  • Název akce: Kaplicon In Exile 2023
  • Kdy: 1. – 3. září 2023
  • Kde: Muzeum počítačů Radostice u Trocnova

S sebou klasicky 3P:  papuče, prodlužky, počítače. Volitelně: dobrá nálada, chuť na pivo.

Na spaní bylo vloni připraveno osm postelí, přímo na place byl ještě gauč, rozložit se ale v nouzi dá i na zemi. Večer se dá udělat oheň a něco opéct.

Na sobotu je v plánu kulturní program, o jehož podobě můžete rozhodnout přímo vy! Buď můžeme jet do rakouského počítačového muzea podívat se, jak to dělají ve vyspělých kapitalistických státech, nebo můžeme navštívit nedaleký trocnovský archeoskanzen.

Přijeďte! Pokud přijedete, dejte mi to, prosím, vědět do středy 30. srpna e-mailem na martin zavináč kukacovi tečka cz a připište kterou variantu kultůry preferujete. Spectru zdar!

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..