Srp 022021
 

Na vědomost se dává, že máme termín letošního KapliConu! Trvalo to trochu déle, než obvykle, protože letní tábory jsou v plném proudu a tak nebylo nikoho, kdo by odpověděl na naši žádost, ale už to probublalo, kam mělo. Pište si!

KapliCon 2021

  • Kdy? 3. – 5. září 2021
  • Kde? DDM Kaplice
  • Za kolik? Letos 300 Kč na osobu.

Menší komplikací je,  že zahájení může být vzhledem k probíhajícímu dni otevřených dveří až od 18:00, pokud tedy plánujete dojet dříve, dejte vědět – půjdeme si případně někam sednout do restaurace, tak ať víme, kolik nás bude.  Doufám, že se nic zlého nestane, svět zůstane normální a první víkend v září ještě žádná zásadní celospolečenská omezení nebudou v běhu, takže se všichni  na místě u svých Specter a jim podobných počítačů sejdeme. Už teď se těším!

PS: Bylo by fajn do komentářů napsat, zda plánujete přijet, ať víme, zda se do prostor vejdeme. Vloni to nejdříve vypadalo, že tam budu sám, pak nás nakonec byla plná kuchyňka.

  9 komentáre na “KapliCon 2021”

  1. Ahoj se mnou a s Ondrou (pokud to nebude vadit) počítej na 128%.

    Snad do té doby přijdou ty řadiče z číny, tak bych mohl dotáhnout do konce D80mini. 😉

  2. Ahoj, můžu se přidat i letos? : )

  3. Ahoj, zatím to u mě vypadá s účastí na 50%.

  4. Těším se jak malej 🙂

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..