Čvc 212020
 

Je tomu letos 20 (slovy: dvacet) let, co se v Kaplici konala první spectristická slezina.

Jsem lamer. I když se s tím snažím něco dělat, pořád tomu tak je. Jak patrno z X-Magazínů 10 a 11, KapliCon se poprvé konal už v roce 1999. Kulaté dvacetileté výročí jsme tedy propásli. Dle reportáže ve čtvrtém čísle ZX Magazínu z roku 2000 byly v tom roce KapliCony dva: jeden někdy na jaře a druhý v srpnu. Ten letošní je tedy třiadvacátý. Ani tady není pěkné číslo k oslavě. Pět KapliConů bylo v exilu, letos to tedy bude osmnáctý přímo v Kaplici. Ani tohle není kulaté výročí…

Ale to je jedno! Letošní rok stojí co do vzájemného setkávání z pochopitelných důvodů úplně za houby, tak stejně přijeďte!

Na vědomost se dává:

KapliCon 2020 se bude konat od pátečního odpoledne 28. do neděle 30. srpna v tradičních prostorách ZŠ a DDM Kaplice.

Stejně jako ve všech posledních ročnících od našeho slavného návratu do nejjižnější české spectristické výspy i letos budeme okupovat kuchyňku, kam se v počtu deseti až patnácti účastníků pohodlně vejdeme. Spací místnost je zvlášť, stejně jako dámské a pánské záchody a sprcha. Původně byl zvažován termín o týden pozdější, jenže v DDM je akce, tak jsme se dohodli alespoň takto, snad to nebude kolidovat s dovolenými či pracovními povinnostmi kritické části spectristů.

Tak se zastavte. A vezměte s sebou Spectra, Didaktiky, Pentěva a jiné klony! A pokud přijedete, dejte vědět – ať víme, kolik nás celkem bude. Lépe se tak budou zamlouvat restaurace pro kolektivní stravování. Tak na konci srpna ahoj v Kaplici.

  3 komentáre na “KapliCon 2020”

  1. Ahoj, se mnou a malým Ondrou urcite počítejte 😉

  2. budu okupovat vzdušný prostor

  3. Díky za fajn akci.

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..