Lis 102022
 

Čas nejistoty končí, na vědomost se dává, že bude exilový JHCon!

JHCon jako hromadná veřejná akce se naposledy konal před dlouhými třemi roky. Bylo to tehdy na poslední chvíli svoláno na náhradní místo v Českých Budějovicích, protože nové vedení jindřichohradeckého gymnázia na poslední chvíli oznámilo, že celovíkendové akce s v něm už konat nesmí. Bral jsem to tehdy jako naprostou katastrofu a domníval se, že nic horšího se už stát nemůže. Dvě covidové sezóny mi pak dokázaly, že už takovou blbost nemám nikdy z úst vypouštět nahlas, JHCon v letech 2020 a 2021 existoval jen jako sraz na naší rodinné chalupě, kam se vešla jen hrstka lidí.

Loňský podzim a letošní jaro jsem strávil pokusy o to, vrátit akci jednak do Jindřichova Hradce a pak také do původní podoby. To první se ani po dlouhé řadě pokusů (místní střední škola, místní DDM, místní univerzita) nepovedlo a aby se povedlo alespoň to druhé, vracíme se na exilové místo. Tak tedy:

JHCon 2022 in Exile

Vstupné bude fungovat na stejné bázi jako minule, tedy co vybereme předáme přímo panu majiteli, dovolím si proto říct, že alespoň dvě stovky na osobu by to chtělo, nicméně to samozřejmě není dogma.

Doufejme, že akci nic nepřekazí a setkáme se v co nejhojnějším počtu. Pokud k rozhodnutí zda dorazit potřebujete nějakou motivaci, tady najdete fotogalerii z roku 2019. Chcete-li, můžete se přihlásit k účasti prastarým způsobem – na e-mail martin zavináč kukacovi tečka cz pošlete mail s předmětem JHCon 2022 a já si vás zařadím. Spectru zdar!

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..