Lis 152018
 

Již jen měsíc zbývá do začátku JHConu 2018 a tak je nejvyšší čas kromě Facebooku a e-mailové konference vyvěsit pozvánku i na web.

Rok se sešel s rokem a já vás tak můžu opět pozvat na JHCon, původně sraz majitelů, uživatelů a příznivců ZX Spectra, na nějž ale již dlouhé roky jezdí i Sharpisti, Commodoristi, nevyhranění sběratelé a tento rok se prý ukáže i jeden Atarista. Pěkně se nám to vymklo z ruky, co?

Letos se bude konat o víkendu 14. – 16. prosince 2018. Začátek očekávejte v cca 17:00, konec bude prakticky v neděli po obědě, běžně to bývá zhruba do 15:00. Stejně jako vždy, i letos budeme za Spectry sedět v budově Gymnázia Vítězslava Nováka, Husova 333, Jindřichův Hradec. GPS souřadnice N49°08.866, E014°59.950, maidenheadský lokátor JN79LD. Zdůrazňuju to každoročně, letos bych to rád napsal tučným písmem, barevně a ještě pro jistotu pod Caps Lockem: PŘEZUVKY NUTNÉ. Podle posledních informací, které mám, nebudeme v tradičních třídách v přízemí, ty se budou stavebně upravovat a my budeme nejspíše bivakovat o patro výše a budovou gymplu chodit delší vzdálenosti. Za okny je sice aktuálně mix jara, léta a podzimu, za měsíc ale v Hradci klidně může být metr sněhu, lední medvědi a moč bude mrznout již patnáct centimetrů od ústí trubice.

Dále s sebou doporučuji prodlužku a spacák, případně si zkuste zajistit ubytování v některém z jindřichohradeckých penzionů. Pro organizátora si vezměte i 128 korun českých na vstupné, ze kterého platím pronájem tříd. Pokud jste náhodou z Košic, nebo se zastavíte jen na skok na sobotní odpoledne, vstupné platit nemusíte – máte to i tak už dost těžké. Volitelně se doporučuje oblečení odpovídající počasí a zejména téměř sto let staré gymnaziální budově s vysokými stropy, dobrá nálada a apetýt odpovídající místním kvalitním restauracím, které zajisté i letos navštívíme.

Plánujete-li přijet a ještě jste mi nepsali mail, zprávu na některé sociální síti či Jabberu nebo se nepřihlásili do Facebookové události, dejte mi vědět nejlépe komentářem pod tento článek.
Těším se na vás za měsíc v Jindřichově Hradci!

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..