Srp 212018
 

I letos se podařilo dohodnout KapliCon v prostorách DDM Kaplice a sice v termínu 7. – 9. září 2018. Cena zůstává stejná jako vloni, tj. 250 korun za osobovíkend. Prostory jsou omezené, takže na celou dobu akce se nás tam vejde maximálně deset až dvanáct, pokud se ale chcete zastavit třeba jen v sobotu na odpolední čumendu, klidně přijeďte – rádi vás uvidíme.

Účast mám zatím osobně potvrzenu od Nobyho, Akia Tenshio, TheMrKocoura a mé maličkosti. Pokud víte, že se chcete zúčastnit, neváhejte to oznámit v komentářích.

  5 komentáre na “KapliCon 2018”

  1. Účast 99%!

  2. dihalt NMIčknul, bude poblíž

  3. Aaaargh. Sakra prace. Zas to vim na posledni chvili kdy uz si nestihnu naplanovat volno :/ Arrrrghhhhh..

  4. Ahoj, tak mi se Silliconem taky přijedem.

  5. kancelář Měsíčního Prezidenta oznamuje, že el presidento se této akce s potěšením účastní. Požehnaní všichni, jenž spatří záblesk Imperátorovy dobroty v odlescích z míst, kde se jej dotknul. Slavný příjezd v legendami opředeném voze v dokonale krycí barvě Mars Rot je očekávaný okolo 18h. Pozor, z auta vyběhne Kocour!

 Zanechat komentář

Můžete používat tyto HTML tagy a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..